L’Escola Joan Ros Porta de Menàrguens i l’INS Ermengol IV de Bellcaire d’Urgell guanyen el Concurs de Cartells Contra el Tabac

L’Escola Joan Ros Porta de Menàrguens i l’INS Ermengol IV de Bellcaire d’Urgell han estat els centres guanyadors de la segona edició del Concurs de Cartells Contra el Tabac. L’entrega de premis ha tingut lloc aquest dijous dia 31 de maig coincidint amb el dia mundial sense tabac.

L’activitat organitzada per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera i la mesa de salut té com a objectiu transmetre als més joves els perills del tabaquisme.

El concurs, obert a tots els centres de primària i secundària de la comarca ha comptat amb la participació d’una quinzena de centres educatius. Prèviament a les aules s’han fet activitats i xerrades de conscienciació sobre els efectes negatius del tabac.

Per la seva part l’escola de Menàrguens ha obtingut la segona victòria consecutiva al certamen amb un cartell que mostra els perjudicis del tabaquisme als pulmons. Les guanyadores del cartell s’han endut un obsequi per la seva bona tasca i una tauleta per al centre.

L’INS Ermengol IV de Bellcaire d’Urgell ha guanyat un ordinador amb un cartell que anuncia que el tabac no és una bona notícia. Aquest es podrà veure als diferents Centres d’Atenció Primària, instal·lacions esportives i centres educatius de la comarca com a campanya de conscienciació en contra del tabaquisme amb un missatge molt clar.

L’entrega de premis ha finalitzat amb una gran fotografia en família.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.