Els equips sènior del Club Bàsquet Balaguer continuen acumulant victòries

width=

Castellet 58-61 SISVIAL CB. Balaguer

3a victòria consecutiva del Sènior A masculí de 3a catalana, contra una pista complicada com la del club bàsquet Castellet.

El partit va començar molt igualat, 17-18 a la fi del primer quart, on el matx estava molt obert i els atacs prevalien a les defenses. A l’inici del segon quart els balaguerins van agafar un lleuger avantatge 19-28, però un  parcial d’11 a 2, tornava a igualar les coses al marcador arribant a la mitja part 29-30. Aquesta tònica va seguir a la represa, i algunes precipitacions en atac dels balaguerins i la manca d’encert feia que els locals agafessin avantatge al marcador per primer cop al partit, 45-38 a la fi del tercer quart. A l’últim quart no va canviar la dinàmica del matx, tot i el gran treball defensiu, els balaguerins no tenien encert de cara cistella, 13 tirs lliures fallats, i a falta de 3’20’’ per acabar el partit el marcador estava 53-44 màxima diferència del partit. Els balaguerins no van deixar de creure en cap moment en la victòria, i així va ser quan el poc encert que havia hagut durant 20 minuts de partit, va convertir-se en encert i un parcial de 2-14 va donar la victòria als de la capital de la Noguera.

Cudós Consultors CB Balaguer 80-74 Joventut Badalona Femení A

Partit dels grans el que es va viure el passat divendres al Pavelló 1r d’Octubre. Les grana rebien a un invicte Joventut, favorit per l’ascens i amb una plantilla amb jugadores de renom.

L’inici del partit va ser immillorable pel públic, ràpid, intens i amb molta anotació. Les visitants traient profit de la seva superioritat interior, i les locals compartint la pilota per fer-se millors. El final de primer quart reflectia un 24-22 impropi de la categoria. Passat aquest primer període les defenses es van ajustar i l’anotació va baixar. El Balaguer tenia la iniciativa en el marcador fins entrat l’últim període, però la Penya no es desenganxava. L’últim període va ser el moment més delicat de les locals, que van veure com les de Badalona es posaven fins a sis punts per sobre, però una excel·lent reacció grana, amb l’ajuda del públic, va aconseguir forçar la pròrroga.

La pròrroga va ser un intercanvi constant de cistelles, fins que al final un Balaguer més encertat va aconseguir escapar-se en el marcador i obtenir una valuosa victòria en la segona.

Cudós Consultors CB Balaguer 62-55 Joviat

Segon partit en dos dies per les jugadores de Balaguer, que acumulaven a les cames el partit anterior i dos pròrrogues.

Les locals van començar molt serioses el partit, amb una defensa sòlida i un joc fluid en atac agafant avantatja al marcador. Arribant al descans amb un 34-26 al marcador. A la represa el Joviat va sortir molt més fort que el Balaguer, i amb un parcial de 2-10 es posava al partit, quan tres accions consecutives positives van servir per tornar-se a escapar al marcador.En un últim quart marcat per la igualtat es va decantar la balança per les grana, que tancaven així un cap de setmana perfecte, amb dues victòries contra dos rivals complicadíssims. El calendari però segueix sent exigent, i la setmana vinent visiten una de les pistes més difícils de la categoria, la del CE Sant Nicolau.

Informa: Redacció