L’equip Logiesport Balaguer guanya la Lliga de curses de muntanya de la Noguera

L’equip Logiesport Balaguer es va proclamar vencedor el passat mes d’octubre de la 5a edició de la Lliga de curses de muntanya de la Noguera, on a més a més, alguns dels atletes que integren l’equip, van aconseguir quatre podis a caire individual en les diferents categories d’edat corresponents.

La lliga consta d’un total de 10 curses formades per una vertical, una cursa llarga de 54 km, una nocturna, dues de 14 km i 5 mitges maratons.

Els atletes se senten molt satisfets d’haver aconseguit aquest títol i entre ells coincideixen en què les claus per aconseguir l’èxit es fonamenten en un bon entrenament i sobretot en l’esforç per tal de donar el màxim a cada prova.

L’equip es va formar ara fa 5 anys i a dia d’avui ja compta amb uns 30 corredors que passegen el nom de l’equip per totes les curses populars d’arreu de Catalunya.

Informa: Alba Cases