El CF Balaguer empata contra el líder en un bon partit dels vermells

El Balaguer es va reconciliar amb l’afició després d’un treballat empat davant del líder de la categoria, el Sant Cristóbal.

Els vermells no es van deixar intimidar pels números d’un equip que arribava al municipal després de 8 partits consecutius sense perdre i en els que només havien encaixat dos gols. Els locals es van avançar ben aviat en el marcador després de que Putxi aprofités una passada mil·limètrica de Marc Sánchez que la defensa egarenca no va aconseguir refusar.

L’alegria dels de la Noguera va durar poc i dos minuts després del gol local, Mario Domingo va igualar el marcador amb llançament de falta impecable. Tot i l’estirada, el porter local Alfred no poder evitar les taules al marcador.

Malgrat la gerra d’aigua freda, els homes de Belló ho va seguir intentant i durant els primers compassos de partit van ser els qui van disposar de més oportunitats de gol, sobretot en jugades de pilota aturada.  Precisament, en un servei de falta lateral, va arribat el segon gol vermell gràcies a un remat de cap de Genís.

El Sant Cristóbal va mirar d’igualar el partit abans del pas per vestuaris però Alfred ho va evitar. Per la seva banda els de la Noguera van tenir diverses ocasions per ampliar la diferència en el marcador, Joan Martínez, amb un remat de cap i Carlos Martínez, en un xut de falta, van tenir les mes clares.

Onze minuts després de la represa el Sant Cristóbal va tornar a igualar el marcador amb un altre llançament de falta magistral de Mario Domingo.

Els primers compassos de la segona meitat no podien anar pitjor pels vermells i al minut 60 marc Sánchez va veure la segona targeta groga deixant amb 10 al seu equip.

Amb un jugador menys el Balaguer va disposar d’una ocasió a peus de Genís per tornar-se avançar en el marcador però el  davanter vermell no va poder culminar la jugada. Qui si que ho va fer va ser la davantera terrassenca,  que amb l’ajuda de la defensa vermella va acabar materialitzant el 2 a 3 al marcador.

Malgrat la inferioritat numèrica el Balaguer ho va continuar intentant i va igualar el marcador gràcies a un gol de Víctor.

Abans de la finalització del partit, i amb les forces gairebé exhaurides, Genís va provar sort des de més enllà de l’àrea, la pilota però va sortir desviada.

Al finalitzar el partit Jordi Belló es mostrava molt satisfet del partit jugat contra el líder de la categoria.

La setmana que ve el Balaguer s’enfrontarà al Bellvitge.