Dura derrota del Balaguer davant del Lleida ‘B’ en un partit molt igualat

Derrota del Balaguer davant del Lleida ‘B’ en un partit molt lluitat pels dos equips fins l’últim minut. Al llarg del matx es van crear poques ocasions clares de gol però el conjunt lleidatà es va imposar a falta de 20 minuts per al final.

Durant els primers 45 minuts es va poder veure dos equips lluitant des de mig camp per la pilota. El Balaguer buscava sortir al contraatac i va crear alguna situació de perill per als de Lleida però sense sort.

Després del pas per vestuaris amb el marcador a 0 el partit va continuar amb la dinàmica de la primera part. El Balaguer va presentar bones oportunitats de gol que esperançaven l’afició, però al minut 69, després d’una falta el Lleida va sorprendre amb la seva estratègia i va sumar el  0-1 definitiu després de no crear ocasions de gol en tot el partit.

Belló va fer canvis donant entrada a Adrià, Peque i Miquel per corregir la situació però el Balaguer no va obtenir el més que just empat.

Al finalitzar el partit Belló lamentava que l’equip vermell no havia tingut l’encert necessari davant d’un rival que els podia afectar per la seva estratègia.

El pla treballat durant la setmana no va acabar de funcionar per als de Belló juntament amb la falta de tranquil·litat que finalment portava l’equip a la derrota.

Amb aquesta derrota el Club Futbol Balaguer queda en 12a posició a la classificació mentre que el Lleida B se situa 7e. Aquest proper diumenge 25 els vermells tornen a jugar a casa contra l’Alpicat, un rival directe que es troba en 14a posició.