Derrota contundent del C.F. Balaguer contra el C.P. Sant Cristóbal

El Balaguer segueix en caiguda lliure, després de les dos derrotes consecutives com a local, els de la Noguera van caure aquest cap de setmana per un contundent 4-0 a Ca n’Anglada contra el Sant Cristóbal.

El partit es va començar a tòrcer ben aviat pel homes d’ Edu March i al minut dos ja van veure com Cristian Gómez avançava als de Terrassa amb servei de cantonada.

Durant els primer 45 minuts els vermells, diumenge de groc, van tenir alguna opció d’igualar el partit, la més clara a peus de Mikel, però el porter local ho va evitar.

Després del pas per vestuari els locals, van tornar a controlar el ritme del partit i del marcador. Al 50’ Aitor Garcia va ampliar l’avantatge en el marcador i el mateix Garcia al 69 va sentenciar el partit amb un llançament de falta directe.

Amb un Balaguer totalment enfonsat Marc Vilajosana situava el 4-0 definitiu al marcador en un ajugada calcada a la del segon gol.

Amb aquesta derrota el conjunt de la Noguera només ha sumat un punt dels 12 disputat i es col·loca cuer de la classificació juntament amb la Unificació Bellvitge equip que visitarà el municipal en la proper jornada de lliga.