El Club Futbol Balaguer suma un punt a Viladecans

El Balaguer va tornar a la competició aquest diumenge davant del Viladecans. Després d’una aturada de la Lliga, que els balaguerins van aprofitar per realitzar una mini pretemporada amb l’objectiu d’ajustar els nous mecanismes que vol implementar l’equip tècnic, els homes de Jordi Belló van visitar el complicat camp del fins llavors segon classificat el Viladecans i van aconseguir un valuós punt.

Els primers 45 minuts es van finalitzar amb poques ocasions per part de tots dos equips i es va arribat a l’equador de partit amb el resultat inicial de 0 a 0.

Només un minut després d’iniciar-se la segona part, els locals van avançar-se en el marcador gràcies a una jugada d’estratègia. Cuni va aprofitar una prolongació en un servei de banda i va enviar la pilota al fons de la xarxa després d’un desajust defensiu balaguerí.

Al 59, Adrià va tornar a situar les taules en el marcador i, a partir d’aquest moment, es va veure un partit trencat on tots dos equips va gaudir de diverses ocasions per endur-se els tres punts.

Les més clares per part del conjunt de la Noguera es van veure als peus d’Adrià i Genís. El porter local però, va estar molt oportú i va evitar el que hagués pogut ser el gol de la victòria visitant.

Al finalitzar el partit els dos tècnics es van mostrar conformes amb el punt aconseguit i van considerar just l’empat. Jordi Belló també es va mostrar molt satisfet amb el treball dels seus jugadors que va permetre sobreposar-se al gol inicial del Viladecans.

Amb aquest empat el Balaguer es manté a la 11a posició amb 21 punts. Per la seva banda, el Viladecans deixa els lloc de promoció i es situal 4t amb 31 punts, un menys que el Sants, 3r classificat i pròxim rival en visitar el Municipal de Balaguer, el diumenge 14 de gener.