El CF Balaguer suma un punt contra la UE Rapitenca

El Balaguer i la UE Rapitenca van oferir un igualat duel als aficionats del municipal que van presenciar la jornada dos del campionat de primera Catalana. Tot i que el duel hagués pogut caure per qualsevol de les dues parts finalment els homes de Toni Menchón van igualar un marcador que els del Montsià havien aconseguit inaugurar a les acaballes de la primera meitat gracies a un penal.

La primera part va estar marcada pel domini local amb diverses ocasions pel conjunt de la Noguera tot i que la Rapitenca també va mostrar perill en ràpides transicions com en aquesta en la que Alfred aconsegueix rebutjar un xut de Javier Dilla.

El Balaguer ho va seguir intentant sense massa fortuna fins que al minut 41 Robert Font va cometre un penal que va servir perquè l’equip visitant s’avancés en el marcador gràcies a l’execució des del 11 metres de Joan Sabaté. Amb el 0-1 es va arribar al descans

En els següents 45 minuts el Balaguer va fer un pas endavant per mirar d’igualar el partit. Hichem va ser el primer d0intentar-ho en una jugada personal que acaba lluny de la porteria defensada Ruiz. Al minut 51 Adrià va aconseguir posar les taules al marcador gràcies un potent xut creuat.

Amb l’1-1 al lluminós el partit es va obrir i tots dos equips van gaudir de diverses ocasions per aconseguir els tres punts, però finalment el marcador ja  no es va moure i els dos equips es van repartir els punts. Abans de la conclusió del partit encara hi va haver temps per la polèmica quan l’àrbitre de l’encontre va considerar que Brayan Hurtado va exagerar una caiguda a l’interior de l’àrea.

Al finalitzar els 90 minuts els dos entrenador valoraven així el partit.

El pròxim partit del Balaguer serà el proper diumenge davant del Mollerussa al municipal de la capital del Pla d’Urgell.

Informa: Alba Cases