El CF Balaguer s’imposa davant d’un Valls molt combatiu

Balaguer i Valls van oferir un partit amb més gols que joc ahir diumenge al Municipal de Balaguer. Els vermells, ja salvats, van guanyar 3-2 contra un combatiu Valls que arribava al Municipal amb l’esperança d’esgotar les poques opcions de salvació que li quedaven.

Tot i que els locals van avisar ben aviat al porter de la Unió Esportiva Valls van ser els de l’Alt camp els primers en avançar-se al marcador amb un gol de Ramón Miranda., al minut 15.

Poc els hi va durar l’alegria als visitants i Adrià va iguala el partit gràcies a un remat d’una pilota centrada de Putxi.

Tot i no desplegar un joc gaire vistós els de la capital de la Noguera van gaudir de diverses ocasions per avançar-se al marcador, primer Adrià amb un llençament de falta des de la frontal de l’àrea i després Angerri amb un xut amb el que no aconsegueix batre al porter visitant.

A quatre minuts pel descans, Victor comet una falta a l’interior de l`àrea. Francesc Xavier Gómez va ser l’encarregat de materialitzar la pena màxima, els jugadors es retiraven a la caseta de vestuaris amb l’1 a 2 a favor dels visitants.

Cinc minuts després de la represa el Balaguer va realitzar un triple canvi i va donar entrada a Genís, Peque i Pedrós, jugadors que van donar més profunditat al Balaguer fet que li va permetre gaudir de més ocasions com aquesta d’Isaac.

Al 80 Adrià va aconseguir empatar, un altre cop el partit, aprofitant un refús en una jugada de pilota aturada.

Quan semblava que el partit s’acabaria amb repartiment de punts, una contra del Balaguer la culmina Genís que situa el 2-3 a definitiu al partit.

Al finalitzar l’encontre Jordi Belló es mostrava satisfet amb el resultat i amb l’actitud dels jugadors.

La pròxima jornada el Balaguer s’enfrontarà al Vista Alegre.