El CF Balaguer s’enfonsa una mica més després de caure golejat contra l’EFAC Almacelles

El CF Balaguer es va enfonsar una mica més a la classificació després de la derrota d’aquest diumenge davant l’EFAC Almacelles per u contundent 1 a 4.

Tot i disputar uns primers 45 minuts igualats els vermells es van veure condemnats pel gol al minut 44 de la primera part que va situar l’1 a 2 al marcador. A la represa els moviments de banqueta dels de la Noguera no van funcionar i David va augmentar diferències amb una gran jugada individual. Amb el Balaguer bolcat a l’atac els del Segrià van sentenciar un partit amb un gol de penal que també va suposar l’expulsió d’Hichem. L’Almacelles hagués pogut ampliar més les diferències en el tram final de partit però els atacants dels del Segrià no es van mostrar encertats.