El CB Balaguer Sisvial perd la imbatibilitat en un partit vibrant contra el CB Alpicat

El CB Balaguer va perdre el duel d’invictes de la categoria que l’enfrontava al CB Alpicat per un ajustat 69-70. En els primers segons de partit es va viure la nota solidària de l’encontre amb una pluja de peluixos després de la primera cistella local. L’entitat vermella havia fet una crida en els dies previs de partit i els peluixos seran entregats a l’entitat col·laborador del club local, Càritas d’Urgell. A partir d’aquest instant el matx es va intensificar i tots dos equips van pugnar per no perdre la imbatibilitat en un partit vistós i lluitat en el que en els dos primers períodes va predominar l’ intercanvi de cistelles, cap dels dos equips aconseguia desenganxar-se en el lluminós i els equips van arribar al pas per vestuaris amb un empat a 36.

El tercer període va començar amb la mateixa dinàmica que els primers 20 minuts, CB Balaguer i CB Alpicat van  intercanviar cistelles que feien preveure un final d’infart al Pavelló Primer d’Octubre. Al final del tercer període i inici del quart semblava que el Balaguer volia posar la directa cap a la 11a victòria consecutiva, els homes d’ Almira es van mostrar més encertats per moments i van aconseguir la màxima diferència del partit amb nou. L’ Alpicat però, no es va donar per vençut i a base de coratge i encert va aconseguir eixugar la diferència i situar un 66-68 amb menys d’un minut per jugar.

El Balaguer va respondre amb aquest triple que semblava que podia ser suficient perquè la victòria es quedés a la capital de la Noguera, però un bon robot ofensiu a 5 segons del final va condemnar als homes d’ Almira que malgrat haver disputat un bon partit no van poder eixamplar la seva ratxa d’imbatibilitat.