El CB Balaguer femení guanya el primer derbi de la temporada contra el CB Lleida

width=Les noies del CB Balaguer van guanyar aquest cap de setmana el primer derbi de la temporada contra el CB Lleida en un partit que les balaguerines van haver de treballar de valent per endur-se una valuosa victòria per 72 – 43 punts.

En els primers compassos del partit, un CB Lleida entregat feia que les grana no es sentissin còmodes a pista, tot i així van començar manant al marcador, el final del primer període 20-8. Va ser al segon quan la relaxació i els problemes defensius i de rebot van fer que les visitants comencessin a retallar distàncies, mica en mica s’anaven acostant més al marcador fins que amb una cistella pràcticament sobre la botzina arribarien a posar-se per davant al marcador, 30-32.

A la represa, l’equip local va pujar els nivells de treball en tots els sentits, jugant uns minuts seriosos tan a davant com a darrera i sumat a un bon encert exterior, s’escaparien al marcador de manera definitiva, arribant al 72-43 final.

Destacar el debut a la categoria de la jugadora del planter, Esther Llobera que va gaudir dels primers minuts a primera catalana.

Amb els resultats de la jornada l’equip es col·loca en primera posició, i la setmana vinent tancarà la primera volta a la pista del Lluïsos de Gràcia, un dels equips que millor bàsquet practica en aquesta primera catalana.

Informa: Redacció  / Foto: CB Balaguer