Catalunya s’imposa a França al Mundial en un debut trepidant

Les seleccions de Catalunya i França van oferir un dels duels més igualats de la primera jornada del Mundial Femení de futbol sala de Balaguer. Les seleccions van saltar a la pista d’un poliesportiu ple fins a la bandera minuts després de la inauguració d’aquest tercer mundial organitzat per l’Associació Mundial de Futsal.

Les catalanes es van acabar imposant per un ajustat 3-2 que no es va decidir fins al darrer minut.  El combinat dirigit per Christian Roldan va ser el primer de colpejar després de que abans de que s’arribés al minut 1 de partit, Carlota Planas situes l’1 a 0.

Les amfitriones van sortir millor sobre la pista i Susana Mallen, jugadora del Teià futbol 5 i capitana de la catalana va ampliar les diferències.

Abans d’arribar al descans però, el combinat francès va aconseguir escurçar distàncies i deixar el partit totalment obert de cara al segon temps.

La segona part va començar igual que la primera. El conjunt blau va aconseguir el gol de l’empat i el partit es va convertir en una anada i tornada on les porteres es van convertir en les protagonistes d’una segon temps que hagués pogut decantar-se per qualsevol dels dos equips.

Finalment va ser la selecció catalana qui es va endur la victòria després de que a falta de 53 segons de la botzina final Anna Herrando tornes a avançar les catalanes davant del deliri de l’afició local.

Amb aquesta victòria la selecció catalana aconsegueix els dos primers punts d’aquest mundial i aquest dilluns buscarà la classificació pel quarts de final en el partit que enfrontarà a les catalanes amb el combinat argentí a partir de les 20.00 del vespre.