Catalunya perd contra Argentina i depèn de les sud-amèricanes per classificar-se per quarts de final

Catalunya no va tenir res a fer ahir en el segon partit de la lligueta de grups contra Argentina. Les noies de Christian Roldan es van veure superades en tot moment pel combinat argentí que durant diverses fases del partit es van mostrar molt superiors  les catalanes.

Laura Ontiveros, una de les millors jugadores d’Argentina va ser l’encarregada d’obrir el marcador amb un gol excepcional. La selecció sudamerica no va trigar en ampliar el marcador i només un minut després Romero va situar el dos a zero al marcador.

Arce va ser l’encarregada de realitzar el 0-3 amb el que es va arribar al descans.

A la segona meitat Catalunya va estar millor i va disposar d’ocasions per reduir les distàncies però van ser les argentines les que van tornar a marcar.

La catalana Ariadna érez va fer el gol de l’honor però les argentines encara van anotar dos gols aprofitant que les vatalanes es van bolcar a l’atac.

Ara la selecció catalana ha d’esperar que França no guanyi contra Argentina per accedir als quarts de final de la competeició. En cas de que el combinat dirigit per Christian Roldan accedís a aquesta fase ho faria com a segon classificat del grup B. En aquest cas la catalana se les veuria contra Brasil que avui s’ha confirmat com a primer del grup A