El C.F. Balaguer vol despedir l’any amb victòria

El Balaguer jugarà aquest diumenge el darrer partit de l’any davant del Vista Alegre al Municipal de la capital de la Noguera. Els vermells arriben a la cita després de guanyar al Valls per un contundent 1 a 4 i d’un cap de setmana de descans. La falta partit durant aquests dies ha permès als jugadors vermells poder treballar sense l’exigència de la competició i acabar d’ajustar els conceptes tàctics que el tècnic balaguerí, Jordi Belló, vol implementar d’ençà de la seva arribada al capdavant de l’equip el passat mes d’octubre.
Els balaguerins arriben a la cita amb els de Castelldefels situats a la 10a posició amb 19 punts, pel cos tècnic una victòria suposaria poder desenganxar-se de la zona incòmoda de la classificació, no obstant admeten que l’objectiu principal encara és la salvació.
Pels de la capital de la Noguera suposarà el darrer partit del 2017 al Municipal i el veuen com una ocasió excepcional per traure’s l’espina d’aquest primer tram de temporada on els vermells han perdut fins a 8 punts en els darrers deu minuts de partit davant de la seva afició.
El partit es disputarà diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda.