El C.F. Balaguer aconsegueix la primera victòria com a local

El Balaguer ha encadenat la sevona victòria consecutiva, primera com a local en el que portem de temporada, davant del U.D. Bellvitge en el partit corresponent a la jornada 5, ajornat el passat 1 d’octubre.

El vermells s’han imposat per 2-0 en un partit que tots els gols han arribat a la segona meitat. En els primers 45 minuts cap dels dos equips s’ha imposat en el terreny de joc tot i que el Balaguer era el conjunt que xafava més àrea rival. La major part de les ocasions de l’equip de la Noguera arribaven de peus d’Adrià, però el 10 vermell no es mostrava encertat de cara porteria.

L’ocasió més clara del primer temps però l’ha tingut Victor amb un cop de cap que es s’esmunyia a l’interior de la porteria, l’àrbitre ha anul·lat el gol ja que abans d’entrar, Sergi Galceran en posició antireglamentària ha acabat d’empènyer l’esfèrica.

El Bellvitge també ho ha provat abans del pas per vestuaris però els davanters dels del Llobregat tampoc estaven encertats de cara a porteria i els primers 45 minuts han finalitzat sense gols

A la segona part els visitants han estat els primers d’avisar però Alfred ha resolt molt bé el xut del davanter blau. A partir d’aquest moment ha estat el Balaguer el clar dominador d’aquesta segona meitat, però els vermells seguien amb poca punteria als metres finals. Adrià i Ivan han tingut les més clares però en totes dues ocasions la pilota ha acabat als núvols.

Al minut 78 i quan ja es divisava l’empat a 0, Pedrós ha enviat la pilota a l’interior  de l’àrea on tot i que Genís no hi ha arribat ha forçat la falta del central visitant. L’Àrbitre ha xiuat penal després de consultar-ho amb linier. Adrià ha estat l’encarregat d’executar la pena màxima i situar l’1-0 al marcador.

El Bellvitge encara ha tingut una ocasió per empatar el partit però Alfred ha tornat a resoldre molt bé la poca feina que ha tingut. Al minut 87 i després d’una gran jugada personal Adrià ha situat el 2-0 definitiu al marcador.

Al finalitzar el partit Edu March es mostrava molt satisfet d’aquesta primera victòria com local i segona consecutiva a la lliga.

El pròxim partit dels vermells serà diumenge, un altre cop com a locals davant del Tortotsa.