Balaguer acull la 1a Mostra de Cervesa Artesana de la Noguera el proper 21 de juliol

Els cervesers artesans de la comarca s’uneixen en la 1a Mostra de Cervesa Artesana de la Noguera que se celebrarà el proper dissabte 21 de juliol a Balaguer. La Noguera es la comarca de tota la província de Lleida que més cervesers artesans reuneix. D’aquí sorgeix Noguerale, fusionar-se en una fira per posar en valor aquest producte i el territori.

La fira de caràcter festiu se celebrarà a la plaça mercadal de les 7 del vespre a la 1 de la matinada i comptarà amb actuacions que amenitzaran la vetllada , gastronomia local i activitats infantils.

Aquesta primera edició de Noguerale ha estat possible amb l’esforç dels cervesers artesans i a les institucions que han donat suport a aquest projecte que pretén ser itinerant.

L’Ajuntament de Balaguer valora molt positivament que la primera edició d’aquesta fira de promoció de territori se celebri a la ciutat.

Al llarg de la fira es podran tastar més de 20 classes de cervesa de 4 productors de la noguera com són Cerveses Ponent, La Vella Caravana, Perot i la Balaguerina i 2 productors convidats, Ctretze del Pallar Jussà i Matoll de l’Urgell.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.