Arnau Pifarré obté tres medalles al Campionat de Catalunya de Natació Aleví

El nedador balaguerí del Club Esportiu Natació Balaguer Arnau Pifarré es va convertir en un dels protagonistes del Campionat de Catalunya de Natació Aleví celebrat aquest passat cap de setmana a les instal·lacions del Club Natació Lloret de Mar. I és que es va proclamar campió de Catalunya en les proves dels 200 esquena i 400 lliures i va obtenir també la medalla de plata en els 1.500 lliures.

L’Arnau que està fent una gran temporada confiava en estar entre els primers de la classificació però no esperava endur-se dos ors cap a casa.

Tot i guanyar tres medalles a la competició, el jove nedador va veure com se li escapava un or en ser desqualificat als 400 estils.

Aquest cop no ha trencat la motivació de l’Arnau que assegura que lluitarà per la medalla al campionat d’estiu.

Cal destacar també el bon paper dels balaguerins Giulian Alecsandru, Jaume Pallé, Helena Roca i Cristina Palacín al campionat català.

Informa: Anna Requena