Albert Hermoso tanca el Mundial amb una bona actuació

width=Albert Hermoso ha tancat els Jocs Eqüestres Mundials de Tryon, Carolina del Nord, en la 34a posició després d’una bona prova de doma amb 35,3 punts de penalització, un recorregut de cross sense falta i amb 5,20 punts de penalització per excés de temps i finalment amb dos faltes a la prova de salt, aconseguint una puntuació final de 48,50 punts. En total van prendre part del Mundial, la prova més exigent en el món eqüestre, els 83 binomis millors del món.

El genet d’Os de Balaguer, que va participar al Mundial amb el cavall Nereo CP, va ser el segon millor representant espanyol, per darrere de Carlos Díaz amb Junco CP (40,30 punts), i per davant de Maria Pinedo amb Carrien van Colen Z (67,40 punts), Manuel Senra i Crusing (68,10 punts) i Gonzalo BlascoSij Veux d’Autize, que van haver d’abandonar la prova després d’una lesió del cavall.

Hermoso al final de la competició, en declaracions a LaLiga4Sports es va mostrar satisfet de l’actuació i content amb el treball de Nereo CP. “Estic molt content amb el meu cavall i de poder estar aquí”, va destacar el genet.

Hermoso i Nereo CP van participar al Mundial de forma individual mentre que la resta de binomis formaven part de l’equip espanyol que finalment va quedar en 14a posició, lluny dels sis primers llocs que asseguraven la participació de l’equip als propers Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Informa: Redacció