L’Ajuntament de Balaguer presenta el Pla d’Autoprotecció de les Llars d’Infants Municipals als responsables dels centres

 width=L’Ajuntament de Balaguer ha presentat aquesta setmana als responsables de les llars d’infants muncipals el Pla d’Autoprotecció d’aquests equipaments per saber com s’ha d’actuar en cas d’empergència.

Tot i que el consistori no està obligat per llei a tenir aquest pla, ja que les llars no superen els 100 alumnes, el regidor de Governació, Gerard Torres, ha explicat en aquest mitjà que des de l’equip de govern s’ha cregut oportú redactar-lo en tractar-se de “la seguretat d’un col·lectiu especialment sensible com els infants”.

Torres també ha explicat que ja tenen enllestit el Pla d’Autoprotecció genèric del Pavelló Inpacsa i que properament es redactarà el del Pavelló Molí de l’Esquerrà.

El ple de l’Ajuntament de Balaguer ha aprovat aquest any també el DUPROCIM, el Document Únic de Protecció Civil Municipal, que contempla els plans de protecció civil INUNCAT, NEUCAT i INFOCAT, tots tres de compliment obligat, així com també el SISMICAT que, tot i no ser obligatori, sí que és aconsellable.

Aquest Document Únic de Protecció Civil Municipal contempla els protocols que han de seguir tots els cossos municipals en cas de nevades greus, inundacions o incendis a la ciutat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.