Mapa de positius de coronavirus a Catalunya

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha posat a disposició de la ciutadania aquest mapa interactiu amb els casos positius de Covid-19 de cada àrea bàsica de salut

Mapa actualitzat amb els casos de coronavirus a Catalunya (Data: 28 de març de 2020)

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat un mapa interactiu amb els casos positius de Covid-19 que hi ha en cada àrea bàsica de salut. Pel que fa a la Noguera, en total a l’Àrea Bàsica de Salut de Balaguer, en les dades actualitzades el dissabte 28 de març a les 15h hi ha 68 casos i hi ha una taxa estandaritzada de 166,3 casos cada 100.000 habitants. Aquestes dades s’aniran actualitzant.

D’altra banda, cal tenir en compte que l’Àrea Bàsica de Salut de Balaguer inclou diferents municipis de la comarca amb més de 27.500 persones assignades al CAP de Balaguer. Per tant, les dades no són exclusivament de casos de Balaguer sinó de la capital i els municipis que tenen com a referència aquest EAP (Equip d’Assistència Primària). En total a la Noguera hi ha 3 àrees bàsiques de salut, Balaguer, Ponts i Artesa de Segre.

D’altra banda, en el total de Catalunya hi ha sis focus importants. El primer és la conca d’Òdena, que ja fa dues setmanes que està tancada, amb la població confinada a causa del brot d’Igualada. El segon focus és a la conca del Llobregat, el tercer a Barcelona i l’àrea metropolitana, el quart a Vic i als municipis limítrofs i finalment, el darrer epicentre és l‘Aran i la Pobla de Segur.

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.