Roger Sans i Angelica Damoc, guanyadors de la 8a Milla Urbana Ciutat de Balaguer

Roger Sans en categoria masculina i Angelica Damoc en categoria femenina es van proclamar aquest dissabte campions de la vuitena edició de la Milla Urbana Ciutat de Balaguer, que va transcórrer per la zona alta del passeig de l’Estació de la capital de la Noguera.

Sans, que és l’actual subcampió de Catalunya de 3.000 metres obstacles, va aconseguir el seu primer triomf en aquesta prova amb un temps de 4 minuts i 42 segons.

Per darrere de Roger Sans van creuar la línia de meta Ahmed Hfairi i Roger Estradé. La carrera també va comptar amb la presència de l’atleta olímpic José Luis Blanco, guanyador de les edicions de la milla del 2014, 2016 i 2017, que enguany va ser quart.

En categoria femenina, la més ràpida va ser Angelica Damoc, que va arribar al davant de Núria Llobera i l’atleta local Natàlia Bernat.

La prova, organitzada pel club esportiu Runner’s Balaguer amb la col·laboració de l’ajuntament i la Diputació de Lleida, va comptar amb curses per a totes les categories, des d’infantils fins als veterans i també curses per als més petits. En total la prova va comptar amb prop de tres-cents inscrits entre totes les categories.

Informa: Carla Vilaseca