Ramona Gabriel ja pensa en nous objectius després de guanyar la Titan Desert 2016

Així de contenta llueix el trofeu que l’acredita com a campiona de la Titan desert 2016 la ciclista Ramona Gabriel.

Vint dies després de la victòria a la pontsicana encara li costa de creure que és la vencedora d’una cursa a la que hi anava amb l’esperança de poder guanyar alguna etapa i en els millors dels casos, poder ocupar una plaça en el podi de la general.

Gabriel va completar una Titan excel·lent que va culminar amb un total de 5 victòries d’etapa de les 6 que es disputaven a terres marroquines.

El entrenaments d’aquesta ciclista, que l’any 2014 ja va aconseguir un 3r lloc en aquesta prova, li van permetre combatre les diverses dificultats que comporta una cursa d’aquestes característiques.

Amb aquesta victòria a la Titan Gabriel ja planifica el que resta de temporada amb els campionats de marató de Catalunya i d’Espanya a l’horitzó, i com no podia ser d’altra manera, amb l’edició de la Titan de l’any vinent.

Tot i no dedicar-se professionalment, l’esforç i la constància de Gabriel al món de la bicicleta li ha permès viure l’èxit en primera persona, en una de les proves més importants que barreja ciclisme i aventura.