Les opcions d’ascens del CF Balaguer

Les cares d’alegria després del 5è gol del Balaguer el passat diumenge contra el Vilanova, contrastaven amb les de decepció que els mateixos jugadors mostraven només 45 minuts abans quan al descans del partit enfilaven el túnel de vestuaris amb un 0-2 en contra i totes les possibilitats d’ascens esvaïdes.

La victòria ha permès al Balaguer arribar als últims tres partits de lliga amb possibilitats d’optar a les places de promoció. Jordi Cortés recordava però en el primer entrenament de la setmana, que malgrat la injecció anímica que suposa una remuntada d’aquestes característiques les possibilitats matemàtiques per assolir la segona posició continuen essent les mateixes i els de la Noguera encara depenen de que els Reus cedeixi al menys un empata abans de l’enfrontament directe amb els lleidatans.

Cortés va afirmar que el fet de que el Santboià perden en darrera jornada de Lliga no influenciarà en res i que el seu objectiu continu sent jugar-s’ho en el darrer partit de Lliga contra el Reus.

Abans d’aquest partit el Balaguer haurà d’afrontar dos derbis, a Almacelles i a casa contra Lleida on haurà de sumar els 6 punts si vol mantenir les remotes opcions d’ascens fins a la darrera jornada.