Merescuda i obligada victòria del CF Balaguer davant del Vila-seca

El Club Futbol Balaguer va obtenir aquest diumenge una merescuda victòria a casa amb un 2-0 davant del Vila-seca. Els de la Noguera estaven obligats a guanyar a casa, després de no fer-ho des del passat 15 d’octubre.

El Balaguer es va mostrar superior als de Tarragona des de l’inci del matx i es van avançar en el marcador al minut 11 amb un gol de Genís.

El marcador es va mantenir en aquest resultat durant els primers 45 minuts, tot i que el conjunt de la Noguera hagués pogut ampliar les diferències si l’àrbitre no hagués anul·lat un gol de Genís que segons el col·legiat estava en posició antireglamentària en el moment del remat. Va arribar el pas per vestuaris i el Vila-seca no havia creat grans ocasions de perill.

Durant la segona part els papers van continuar molt semblants i al minut 3 Putxi va marcar el 2-0 que va sentenciar el partit. Els vermells van tenir oportunitat d’ampliar el marcador en dues ocasions més per Adrià que va tornar després de complir els cinc partits de sanció.

La victòria d’aquest cap de setmana era obligada per als de Belló per tal de sumar 3 punts i no passar a la part baixa de la classificació.

En acabar el partit Belló explicava que els jugadors van entendre bé les situacions i les van saber defensar fins obtenir la victòria.

El Balaguer visita el camp del Tortosa aquest diumenge i després vindran 5 jornades seguides a casa amb la seva afició que serà un dels ingredients que els pot ajudar com a mínim a no perdre.