Massa càstig pel C.F.Balaguer

El Balaguer i el Castelldefels van oferir un partit molt disputat als aficionats del Municipal que van veure un encontre digne de dos rival que lluiten per aconseguir l’objectiu del preuat ascens a 3a divisió.

Les coses es van complicar molt aviat pels homes de Jordi Cortés que van veure com un efectiu Castelldefels va aprofitar les poques ocasions que va generar. Al minut 11 Marc Martínez va avançar als del Baix Llobregat després d’aprofitar un rebuig en un servei de corner.

Malgrat el gol el Balaguer no passava massa complicacions defensives, però les ocasions que generava no eren gaire perilloses. Adrià ho va intentar amb aquest xut de falta que va anar als núvols i minuts després Isaac també ho va provar amb un xut llunyà que va aturar el meta visitant sense massa complicacions. El 10 vermell va tenir l’ocasió més clara del Balaguer per empatar el partit, en aquesta ocasió el xut de falta es va estavellar al pal.

Amb l’equip de La Noguera xafant àrea rival contínuament va arribar un altre gerro d’aigua freda pel Balaguer, Oriol Fernández va aprofitar una pilota centrada per situar el 0-2 al marcador.

El gol va obligar al tècnic del Balaguer Jordi Cortés ha mouré fitxa i pocs minuts abans de l’equador del partit va donar entrada a Miquel de l’Àguila que va substituir a Joan Martínez. Abans de la mitja part del partit el Balaguer encara va disposar d’una última ocasió clara de gol, Adrià fa una jugada per banda on deixa endarrere la defensa del Castelldefels, la seva centrada però no la va materialitzar Yerai que va veure com la desviava la saga groga.

Abans de l’inici de la segona part el Jordi Cortés donava les últimes instruccions a peu de camp als seus jugadors. La dinàmica d’aquest segon període va ser similar al primer acte, més domini del Balaguer però amb poques ocasions clares de gols. La defensa i el meta visitant avortaven totes les accions de l’equip de la Noguera per mirar d’escurçar distàncies.

El gol de l’esperança de l’equip vermell va arribar al minut 73, Genís saca un corner al segon pal, Galce aconsegueix salvar la pilota i Yerai remata per situar l’1 a 2 al lluminós.

El Balaguer seguia buscant l’empat sense massa fortuna fins que va arribar la jugada més polèmica del partit. Genís aconsegueix un gol olímpic que hagués suposat l’empat amb temps encara per capgirar el partit, l’àrbitre del partit però va decidir anul·lar el gol per una suposada falta al porter que va generar molta indignació entre els jugadors vermells i els seus aficionats.

El marcador ja no es va tornar a moure i el Balaguer va cedir 3 punts més com a local, al finalitzar el partit Jordi Cortés és mostrava molt contrariat amb el resultat ja que creia que els seus jugadors es mereixien molt més, per la seva banda Miki Carrillo celebrava la victòria dels del Baix Llobregat.

Amb aquesta derrota el Balaguer cau fins a la 4 posició, a tres punts del primer el Vilanova que ahir va guanyar al Santboià. La segona posició l’ocupa el Castelldefels amb 46 punts seguit de Santboià i Balaguer tots dos amb 44.