Mariona Marquès, promesa de l’atletisme lleidatà

La Mariona és va confirmar fa unes setmanes com una de les promeses de l’atletisme lleidatà. Amb només 6 anys aquesta balaguerina de categoria pre benjamí va participar als campionats d’atletisme en pista disputats a Sabadell,  una competició on es reuneixen les millors promeses de Catalunya  de l’atletisme i on la Mariona va completar la prova dels 100m amb un temps de 19 segons.

Amb només 6 anys la Mariona corre des dels 3. Pel seu pare i entrenador és un orgull que la Mariona gaudeixi tan practicant aquest esport i fent-ho tan bé…

Tot i la seva joventut la Mariona però te clar que vol continuar corrent per fer allò que més li agrada….