Marcadors positius dels equips sènior del CB Balaguer

width=

SISVIAL Balaguer 69-61 CB Tremp

Segona victòria consecutiva del Sènior A masculí de 3a catalana, contra un gran rival, el club bàsquet Tremp.

Els trempolins, equip que la passada temporada militava a 2a catalana, visitava el pavelló 1r d’octubre de Balaguer, desprès d’haver iniciat el campionat amb victòria i amb clares aspiracions de tornar a pujar aquesta temporada.

I així ho va demostrar només començar el partit, que gràcies al seu eficaç atac es agafava avantatge de 15 punts al marcador 9-24, i on semblava que poc podrien fer els balaguerins per emportar-se la victòria.

Però al començar el segon quart, tot va canviar. Els balaguerins gràcies a la seva intensitat defensiva, i a no deixar de lluitar en cap moment, van anar recuperant el desavantatge al marcador, arribant a 29-35 a la mitja part.

A la represa, la tònica no va canviar, bona defensa, forts al rebot, i ràpids contraatacs, i així va ser com a la fi del 3r quart els balaguerins havien aconseguit capgirar el marcador, 47-46.

L’últim quart va ser un cara i creu, on en Tremp vivia del seu gran encert des de la línia dels 3r punts. Als últims 2 minuts el Balaguer va poder obrir una petita escletxa al marcador i va ser definitiva perquè els locals s’emportessin una gran i important victòria amb el resultat final de 69-62.

Sant Gervasi “1” 63-68Cudós Consultors CB Balaguer

Tercer partit del Cudós Consultors contra un Sant Gervasi que ha posat les coses molt difícils a les grana.

El partit ha transcorregut amb molta igualtat, el Sant Gervasi proposava una defensa dura, amb molts contactes amb pilota prop de cistella. D’altra banda una defensa massa passiva del Balaguer permetia al Sant Gervasi seguir enganxat al marcador.

La segona meitat va seguir amb la mateixa tònica, i un Sant Gervasi molt encertat seguia enganxat al marcador. Finalment, un parcial de 1-9 faria que les visitants aconseguissin una distància ja insalvable.

La setmana vinent doble jornada, divendres les grana reben al 1r d’Octubre el Joventut de Badalona, un dels dos equips encara invictes de la categoria i dissabte, el Bàsquet Joviat, que ja s’ha vist que serà un dels candidats a l’ascens. Dos partits d’extrema dificultat on s’hauran de firmar dues grans actuacions per poder sumar.