La Selecció Catalana 5a al Mundial de Futbol Sala Femení

La Selecció Catalana queda en cinquena posició al Mundial de Futbol Sala Femení que s’ha celebrat a Balaguer des del passat diumenge dia 19 fins aquest dissabte. Aquesta posició l’han obtingut després d’un partit contra Itàlia durant la última jornada del mundial. El matx ha arribat a la segona part amb el marcador 0-0 després de múltiples oportunitats per ambdues seleccions. Finalment a poc menys de 5 minuts d’acabar el partit les catalanes han estrenat el marcador. A falta d’ un minut per finalitzar el partit les blaves han sumat un punt més al marcador que els ha donat la victòria i aquesta cinquena posició.