Iker Ruiz, del CEN Balaguer, podi amb Catalunya a l’Estatal

Íker Ruiz amb la medallaEl nedador Iker Ruiz, del Club Esportiu Natació Balaguer, va prendre part aquest cap de setmana passat en el Campionat d’Espanya per autonomies de natació adaptada disputat a Palma.

El lleidatà, integrant de l’equip de la Federació Catalana de l’especialitat, va estar molt a prop de pujar al podi en les dos disciplines en què va participar. En la prova dels 100 metres braça va aconseguir la quarta posició, mentre que tant en els 50 metres braça com en els 50 papallona va obtenir la cinquena posició.

Aquests resultats van contribuir a fer que la selecció catalana de natació adaptada aconseguís la segona posició de la general de la categoria masculina del Campionat d’Espanya autonòmic, i la tercera en la classificació conjunta.