Iker Ruiz, campió de catalunya de natació adaptada i de la travessia al port de Barcelona

width=

El passat diumenge es va celebrar  el Campionat de Catalunya de natació adaptada a les instal•lacions del C.N. Sabadell i la Traevessia al Port de Barcelona.

L’Iker Ruiz Urbaneja va aconseguir quedar Campió de Catalunya en les proves de 50 metres braça, 50 lliures i també en els 50 esquena en la categoria S15 de promoció. Per altra banda el nedador David Bach va aconseguir la novena posició de la categoria s10 del nivell absolut de la prova 50 esquena

El diissabte anterior als campionats de Catalunya,  l’Iker també va guanyar la travessia al Port de Barcelona de 400 metres en categoria adaptada, i juntament amb en Jaume Pallé van aconseguir el 6è i 7è lloc en la travessia de menors en els 1000 metres