Un gol al temps afegit torna a condemnar al C.F. Balaguer

El Balaguer va tornar a perdre al temps de descompte un partit que havien controlat durant 85 minuts. La primera part va ser de domini local malgrat que no ni un ni altre equip van disposar d’ocasions molt clares de gol. Només Adrià en una jugada personal va inquietar a la defensa visitant.
A la segona meitat el Balaguer va continuar mantenint el control de la pilota i Adrià va aconseguir avançar als vermells.
Tot i que el Balaguer va tenir alguna ocasió per ampliar l’avantatge el Martinenc va empatar gràcies a un penal que va xiulat el línier, que minuts abans havia substituït a l’àrbitre per lesió. En l’acció del penal també va expulsar al defensa Hichem.
Finalment i quan ja passaven 4 minuts del 90 el Martinenc va marcar l’1 a 2 definitiu.