Empat agredolç del C.F. Balaguer

El Balaguer va empatar el seu partit contra el Sant Cristóbal després d’avançar-se en dos ocasions al marcador. D’aquesta manera lleidatans i terrassencs mantenen la igualtat en la classificació amb 51 punts però ara amb el ‘gol average’ a favors dels de Barcelona.

El desenllaç de l’encontre però, hagués estat molt diferent si els homes de Cortés haguessin pogut mantenir la distància en el lluminós aconseguida en uns primers 30 minuts de molt bon joc visitant. Els primer gol dels de la noguera va arribar ben aviat, al minut 2 de partit, Sergi Curià va engaltar un refús a l’interior de l’àrea i va donar la primera avantatge pels lleidatans.

Cinc minuts després, al 7,  Genís va ampliar les distàncies pels vermells després de connectar amb Adrià i enviar l’esfèrica, amb un bon remat de cap, lluny de l’abast del porter local.

Amb el 0-2 el Balaguer igualava el ‘gol average’ i mostrava molt bones sensacions sobres el terreny de jocs després de completar 30 minuts de total superioritat davant dels homes Oliver Ballabriga. Però el San Cristóbal no havia dit l’última paraula i a base de jugades a pilota aturada va començar a crear perill a la porteria d’Alfred que es va tenir que emplear a fons perquè els blanc i blaus no retallessin distàncies. Finalment al minut 41 la defensa vermella no va poder evitar l’1-2 amb els que es va arribar a la mitja part del partit després de que Hassen rematés a plaer una pilota centrada.

Poc minuts després de la represa, al 56, el Sant Cristóbal va aprofitar una falta lateral per igualar el marcador. Però el Balaguer no volia renunciar a la victòria i Adrià, amb un pèl de fortuna, va aconseguir avançar-se novament al marcador.

Però el Sant Cristóbal no renunciava a res i Albert López, amb el millor gol de la matinal, va situar el 3 a 3 definitiu al marcador.

El Sant Cristóbal va aconseguir un nou gol però l’àrbitre va anul·lar el gol per fora de joc i el marcador ja no es va moure.

Al finalitzar el partit l’entrenador visitant es mostrava satisfet amb el punt aconseguit tot i que lamentava l’oportunitat perduda després de situar-se amb un 0-2 als compassos inicials del partit.

Ara el Balaguer afronta una setmana de descans per preparar el duel decisiu contra el Santboi, primer classificat de la Primera Catalana.