El Wigan de Robert Martínez a la Final de la FA Cup per primera vegada a la història

El Wigan es va classificar aquest cap de setmana per disputar la final de la FA Cup per primera vegada a la seva història. L’equip que dirigeix el balaguerí Robert Martínez es va imposar al Milwall per 0-2 amb gols de Shaun Maloney i Callum McManaman en la semifinal disputada a Wembley. La final es disputarà el proper dia 11 de Maig contra el Manchester City que va vèncer al Chelsea.El Wigan, que lluita de manera agònica per seguir a la Premier League per novena temporada consecutiva, es va desfer d’un rival de categoria inferior però amb millor historial en aquesta competició, on va jugar la final del 2004.

Pel que fa al matx, al minut 30, l’escocès Maloney va inaugurar el marcador després de culminar una jugada del marfileny Arouna Koné. I quan més apretava el Milwall en busca de l’empat, McManaman va sentenciar definitivament a un quart d’hora pel final aprofitant una bona assistència del català Jordi Gómez.

La nota negativa del partit van ser els incidents protagonitzats per un sector d’aficionats del Milwall que van barallar-se entre ells en una de les graderies del nou Wembley.