El CFBalaguer recupera el liderat

El Balaguer no guanyava a casa des del novembre de l’any passat quan va golejar al Jesús i Maria i aquest diumenge els vermells van retrobar-se amb la victòria davant l’afició després d’imposar-se per 3-1 a l’Igualada. Els visitants es van quedar amb la pilota i el Balaguer va aprofitar les sortides al contraatac per fer mal als blaus, que durant la primera part va generar més accions de perill que els vermells. Al minut 19 l’àrbitre xiularia penal per aquesta caiguda d’Adrià dins l’àrea. El davanter vermell va transformar la pena màxima i va avançar l’equip de casa al marcador. A partir d’aquell moment, l’Igualada va generar més perill a l’àrea del Balaguer, però Alfred va estar molt expeditiu sota els pals per rebutjar totes les ocasions de perill dels visitants. Al minut 35 l’Igualada va aconseguir trencar la defensa vermella amb una jugada col·lectiva que va finalitzar amb un gran gol d’Anselm per igualar el marcador. Amb el partit empatat els blaus van optar per conservar la pilota i renunciar a jugar els darrers minuts de la primera part.

Ja a la represa els vermells van sortir a per la victòria i van assaltar la porteria de l’Igualada. Genís va tenir dos opcions per avançar-se al marcador. Primer amb aquesta passada d’Isaac que sortiria desviada i després amb una rematada de cap que a punt va estar de donar un ensurt al porter visitant. A la tercera va anar la vençuda, Isaac llença una passa mil·limetrica a Genís que engalta un potent xut i transformar el segon gol dels vermells per avançar-los de nou al marcador.

L’igualada poc més va poder fer davant el domini dels homes de Cortés que van sentenciar el partit al minut 85. Adrià dispara una canonada que refusa el porter blau i Galceran apareix des del darrere per marcar el definitiu 3-1. Amb el partit ja sentenciat Cortés va fer debutar dos juvenils i l’equip encara hauria tingut temps per fer el quart però el pal va evitar el gol d’Adrià i Angerri caça el refús, però el xut del debutant surt desviat per damunt del travesser.

Amb aquesta victòria el Balaguer recupera el liderat amb un partit menys i es col·loca un punt per sobre el Santboià que és segon i dos punts per damunt de l’Almacelles que és tercer. Els vermells tornaran a jugar aquets dimecres al camp del Lleida B per disputar el partit atraçat de la jornada 16.