El CFBalaguer, campió de la Copa Lleida

El C.F.Balaguer es va proclamar ahir dimecres campió de la Copa Lleida després de tombar a l’Almacelles per 1-2. Els homes de Cortés van dominar bona part del partit tot i acabar la primera part amb empat a zero en el marcador. A la represa l’equip de la Noguera va materialitzar la seva superioritat amb dos gols d’Àdria que va fer un partit molt complet. Genís també va marcar en un servei de córner, però l’àrbitre va anular el gol per unes mans. A 10 minuts del final l’Almacelles escurçaria distàncies, però ja sense massa opcions de capgirar el marcador i no va poder evitar que el Balaguer s’emportés el derbi i la copa.