El CF Balaguer confirma matemàticament el seu descens a Primera Catalana

El Balaguer va consumar ahir el descens a la Primera Catalana. L’equip de Juanjo Tenorio va dir adéu a la Tercera Divisió després de caure per un contundent 0 a 4 davant l’Europa. D’aquesta manera es posa fi al calvari que en tots els sentits ha viscut l’equip aquesta temporada. El problemes econòmics han sentenciat un equip que en cap moment ha donat la sensació de poder ser capaç de sortir de la cua de la classificació.Pel que fa al partit d’ahir, L’Europa es va mostrar, en tot moment, molt superior. Només començar el matx, el quadre barceloní es va avançar amb una diana en pròpia porta d’Isaac. Les coses encara es van complicar més per al Balaguer just abans del descans amb l’expulsió de Giribet. La segona part va ser un monòleg del conjunt barceloní, que al minut 71 per mitjà de Diego va marcar el segon gol. La sentencia va arribar 10 minuts més tard amb el 0-3 de Rovira i el 0-4 d’Epitié en el minut 90.

Després de 10 anys consecutius a la Tercera Divisió, els directius del Balaguer hauran de començar a planificar la temporada vinent a Primera Catalana per mirar de tornar a formar un equip competitiu amb opcions de tornar a pujar a la Tercera Divisió.