El CF Balaguer cau davant l’Horta al Municipal

Segona desfeta consecutiva del Balaguer al Municipal. Els vermells van caure per 0 a 2 davant un Horta molt seriós i que va aprofitar la seva major experiència per endur-se els tres punts. Durant els primers compassos del partit el Balaguer va tenir el domini del joc però sense crear perill en el marc visitant. Poc a poc, l’Horta es va fer amo i senyor del partit i al minut 21, José Javier va aprofitar una magnífica assistència de Vall per inaugurar el marcador.

El 0 a 1 va fer molt mal al Balaguer, que tot intentar-ho, es va mostrar inoperant en l’aspecte ofensiu. Per la seva part l’Horta va disposar abans del descans d’alguna ocasió més per ampliar el seu avantatge.

A la represa, els homes de Joan Roca van sortir amb energies renovades, però un cop més la falta d’encert no va permetre als locals restablir l’equilibri al marcador. Per la seva part, l’Horta no va perdonar. Rubio va fer una gran jugada personal i va sentenciar el partit a favor del conjunt barceloní. A la conclusió, el tècnic del Balaguer, Joan Roca es mostrava resignat amb la nova derrota a casa del seu equip.

Després d’aquesta ensopegada, el Balaguer és setè a la taula a 4 punts del líder. La pròxima jornada els vermells visitaran l’Alpicat