El C.F.Balaguer recupera el liderat en una golejada d’escàndol

La derrota del Sant Cristòbal va servir d’al·licient al Balaguer en el seu partit davant el Jesús i Maria. Una victòria a casa els tornaria a situar al capdavant de la classificació i van demostrar amb escreix tot el seu potencial en una golejada d’escàndol. Adrià va transformar el primer després d’un error clamorós del porter visitant quan només s’havien disputat 7 minuts de partit. Pocs minuts després el davanter vermell li serviria en safata el gol a Putxi que transformava el segon amb un xut creuat i s’estrenava com a golejador amb el Balaguer. El 8 del Balaguer no es va fer esperar tan per repetir, i al cap de poca estona transformava un altre gol, també a passada d’Adrià i el 3 a 0 s’enfilava al marcador. Els vermells estaven en estat de gràcia i abans del descans Adrià encara tindria temps de marcar el quart en una vaselina espectacular des de fora de l’àrea.

A la represa els vermells van continuar igual d’endollats i Galceran va marcar el cinquè després d’una passada d’Adrià des de la banda esquerra. El Jesús i Maria pràcticament no va inquietar el porter vermell, però en una jugada a pilota aturada va marcar el gol de l’honor després que l’esfèrica rebotés dins la porteria. Els de la Noguera van aixecar el peu de l’accelerador però encara van tenir temps de fer un altre gol abans del final del partit. Adrià, que es va calçar les botes de passador, va donar la quarta assistència a Marc Sànchez perquè transformés el 6 a 1 definitiu.

Feia 16 anys que el Municipal de Balaguer no veia una golejada així del seu equip, des del 3 de desembre de l’any 2000 en un 6-0 davant el Sant Andreu la temporada en que el conjunt vermell va guanyar la Copa Catalunya, quan jugava a tercera divisió. Ara el Balaguer es situa líder i es reafirma com un candidat ferm a tornar-hi la temporada vinent.