El C.F.Balaguer continua imparable

El Balaguer va demostrar la seva candidatura a liderar la primera catalana davant un Vista Alegre que va ser incapaç de frenar el bon estat de forma de l’equip vermell. Els visitants van però van estrenar el marcador ben d’hora amb un golàs de Naoufal que va disparar una canonada imparable. Els homes de Cortés van reaccionar ràpid i als pocs minuts l’àrbitre va xiular penal per una falta sobre Adrià dins l’àrea. El davanter vermell no va dubtar i va transformar la pena màxima per igualar el marcador. Els de la Noguera no van baixar els braços i van seguir atacant la porteria visitant fins que al minut 35 Asier avançava als balaguerins amb un xut creuat que superava el porter i situava el 2 a 1 al marcador. Ja a la segona part el Balaguer que refermar la seva superioritat transformant el 3 a 1 després duna rematada d’Adrià. Els vermells van seguir dominant i generant perill a l’àrea del Vista Alegre, desbordat per la davantera local. Al minut 74 el partit es descontrolava després que l’àrbitre assenyalés penal per aquestes mans de Bañuelos que veuria la segona groga i marxaria al vestuari abans d’hora. Sani Transformava el penal i donava aire al Vista Alegre que es va bolcar a l’atac, però no va fer trontollar la victòria dels vermells que van seguir ocasionant perill a la porteria visitant. Asier hauria pogut fer el quart primer en aquesta rematada de cap i a continuació amb aquest xut que va marxar per damunt del travesser.

Amb aquesta victòria el Balaguer es manté invicte després de 8 jornades i continua en la lluita pel liderat, empatat a 18 punts amb l’Almacelles.