El C.F.Balaguer aconsegueix una victòria de prestigi

El club futbol Balaguer va sumar tres punts molt valuosos en la visita que els deixebles de Jordi Cortés van fer al Municipal Joan Baptista Milà de Santboi .

Després d’uns primers  45 minuts on els locals i visitants van alternar el domini de la pilota, la primera meitat va finalitzar amb el 0-0 inicial i sense massa perill en les aproximacions d’aquests dos galls de la categoria.

A la represa la tònica va ser similar a la de la primera meitat. El Santboi va disposar d’una de les ocasions més clares del partit però la pilota va acabar estavellant-se al pal.

A 10 minuts per finalitzar el partit un error en la transició dels del Llobregat va permetre al capità, Isaac Solanes replegar la pilota a la frontal de l’àrea i amb un gran tret va aconseguir col·locar l’esfèrica lluny de l’abast del porter Rafa Leva.

Abans de la finalització dels 90 minuts els locals van poder empatar el partit tot i que el col·legiat va anul·lar el gol per fora de Joc.

Amb aquesta victòria el Balaguer continua segona a la taula de classificació a un sol punt del líder el Sant Cristóbal.