El Balaguer empata a dos en el derbi contra l’Alpicat

L’alpicat afrontava el seu segon derbi lleidatà consecutiu amb la intenció de sumar la primera victòria de la temporada. Per la seva part, un Balaguer que arribava imbatut a domicili buscava un triomf que els permetés tornar a situar-se en els llocs capdavanters. Nomes havien passat tres minuts quan es va produir la jugada que marcaria el partit. Joan Martinez treia una pilota de la linia de gol amb les mans i era expulsat. Carrió, des del punt de penal, feia el primer de la tarda. El Balaguer es va veure obligat a recular i a cedir el control de la pilota a l’Alpicat. Els locals, mitjançant Gomà i Juanma, van gaudir de bones oportunitats per ampliar l’avantatge. No obstant, al minut 32 i en la primera aproximació a l’àrea rival, els de la Noguera empataven el matx amb un gol de Yeray. L’empat però es va desfer ràpidament. Tres minuts després una galopada de Juanma significava el 2 a 1 amb el que s’arribava al descans. La segona meitat es va iniciar amb dos gols anul·lats per fora de joc, un per cada equip. En els segons quaranta cinc minuts el partit va perdre vistositat i el bon plantejament tàctic del Balaguer va dificultar el joc de l’Alpicat. D’aquesta manera, al minut 66, novament Yerai establia les taules. Fins al final del partit, moltes interrupcions i poques ocasiones clares de gol. L’empat a dos deixava sensacions ben diferents en els entrenadors dels dos equips.

La setmana que ve l’Alpicat visitarà el camp de l’Andorra, mentre que el Balaguer rebrà al Catllar.