El Balaguer despedeix l’afició amb victòria

Partit distret el que es va veure ahir al Municipal on els gols no es van fer esperar. Les opcions d’ascens dels de La Noguera passaven per guanyar i esperar resultats i els homes de Cortés no van voler deixar els deures per fer. En una de les primeres accions d’atac, Adrià va arribar a línia de fons amb un gran jugada que va servir a Peque perquè aquest marqués l’1 a 0.

Els vermells controlaven el joc i les arribades del Vista Alegre no eren suficientment perilloses, l’atac dels de La Noguera volia sentenciar el partit per la via ràpida i poc minuts després del primer gol, Adrià no encerta a l’hora de superar el porter visitant i el cop de cap de Peque a la jugada posterior s’estavella a la fusta de la porteria.

A poc minuts pel descans un dels més joves de l’equip, Miquel de l’Àguila va aconseguir establir el 2-0 al lluminós amb un gran xut que va superar el meta Albert Lara. Abans del descans el Balaguer encara va disposar d’una nova ocasió de gol però Adrià no va estar encertat a l’hora de definir.

Ja al segon temps el ritme dels vermells va disminuir i el Vista Alegre va disposar dels millors minuts del partit, al minut 62 el barcelonins van escurçar distàncies mitjançant un gol del capità Naoufal, però Adrià després d’una precisa assistència del capità vermell Isaac va tornar a eixamplar la diferència pels de La Noguera.

A 5 minuts de la conclusió del partit el Vista Alegre va posar una mica d’emoció al partit amb el 3-2 obra un altre cop de Naoufal  però el marcador ja no es va tornar a moure.

Al finalitzar el partit Jordi Cortés es mostrava satisfet amb la darrera victòria aconseguida a casa aquesta temporada i amb el partit vist ahir al Municipal.

Amb aquesta victòria el Balaguer escala una posició a la classificació, ara es 4t, i encara pot aconseguir la 3a plaça que li permetria aspirar a l’ascens de categoria en cas que tots els equips catalans de la 3a divisió aconseguissin l’ascens a la divisió de bronze del futbol espanyol, tot i això els de La Noguera no depenen d’ells mateixos i hauran de guanyar a Torredembarra i esperar que el Vilanova no ho faci al camp de la UE Rapitenca. La jornada 34 i última del grup 2 de la primera catalana es diputarà el proper diumenge 29 i amb l’horari unificat de les 12 del migdia.