Derrota dolorosa del Balaguer davant l’Almacelles

El Balaguer ha perdut el derbi lleidatà contra l’Almacelles per un contundent 0 a 3. Els de la Noguera s’han vist superats en un partit marcat per l’absència d’Adrià, que avui ha complert el primer partit de sanció i també per la titularitat de Xavier Ricart pel fet que Alfred, el porter titular, ha estat indisposat durant tota la setmana.
Els locals han començat el partit amb mal peu i han vist com en el minut 2 Juclà obria el lluminós amb una bona jugada trenada.
El gol ha obligat als homes de Jordi Belló anar a remolc durant tota la primera meitat i l’Almacelles es sentia còmode defensant una Balaguer que no aconseguia generar perill en àrea contraria. La jugada més clara d’aquesta primera mitja hora pels de la Noguera ha estat un xut des de la frontal que Chiné atura amb complicacions. Després de l’acció el meta del Segrià ha hagut de rebre l’assistència mèdica tot i que la jugada ha quedat en un ensurt.
Posteriorment els homes de Petrreñas han respost a la jugada de perill de Balaguer amb una jugada a pilota aturada, l’àrbitre però la invalidada i el gol de Berbegal no ha pujat al marcador.
A partir d’aquí han arribat els millors minuts del Balaguer que ha gaudit de diverses ocasions per empatar, en la més clara d’aquests primers 45 minuts primer Miquel i després víctor no aconsegueixen enviar la pilota al fons de la xarxa.
Abans del pas per vestuaris Genís sí que ha aconseguit introduir l’esfèrica a la porteria contraria, l’arbitre però havia invalidat la jugada per fora de joc i tots 22 jugadors s’han retirat amb el 0-1 al marcador.
L’inici de la segona meitat ha estat calcat als primers 45 minuts i l’Almacelles ha doblat l’avantatge gràcies a un servei de cantonada que Brezmes aconsegueix enviar al fons de la porteria.
El Balaguer ha intentat retallar distàncies amb un xut d’Angerri des de la frontal, però aquest cop la pilota tampoc ha entrat. Sí que ho ha fet en aquesta jugada que Chiné comença a camp propi i tot el primer refús de Ricart, el mateix Chiné aconsegueix situar el 0-3 definitiu al marcador.
El resultat encara hauria pogut ser més abundant si l’àrbitre no hagués anul·lat aquest gol a les acaballes de partit.
Finalment un 0-3 que mostra la superioritat de l’Almacelles durant els 90 minuts de joc i que deixa al Balaguer més pendent de la zona baixa que de la zona alta.

En el pròxim partit de lliga el Balaguer visitarà el camp de les Borges Blanques.