Derrota a casa del CF Balaguer contra el CF Gavà

Derrota del CF Balaguer contra el CF Gavà per 1-3 en el partit que es disputaven a casa. Aquest encontre va suposar la primera victòria de la lliga pels visitants que van dominar durant la major part del joc.

En la primera part, els de la Noguera es van veure superats pels gavanencs que van aprofitar els errors defensius del Balaguer en diverses ocasions per arribar fins a l’àrea de perill. Els blaugrana, diumenge de groc, aconseguien el primer gol al minut 18 gràcies al xut de Marcos López que va inaugurar el lluminós. Minuts després, un error de la defensa local va facilitar als visitants anotar el segon gol obra de Joan Vázquez.

Només 5 minuts després el Balaguer aconseguia retallar distàncies gràcies al xut de falta directa d’Adri Fernández aconseguint així el primer gol del matx. Els locals ho van seguir intentant en dos ocasions tot i que sense fortuna.

A pocs minuts d’arribar a la mitja part, el Gavà va generar una jugada de perill on després d’una parada d’Alfred, novament Joan Vázquez, va saber aprofitar el rebot i va encaixar el tercer gol amb un xut creuat.

En la represa, amb l’1 a 3 al marcador el Gavà va seguir dominant al terreny de joc i hagués pogut ampliar el marcador amb aquest penal que Alfred va saber aturar.

El  partit se’ls va fer costa amunt als del Balaguer que van intentar remuntar tot i que sense sort degut a les intervencions del porter del Gavà Kilian Cañabate. A mesura que avançava el cronòmetre el partit es posava més difícil pels vermells que finalment no van aconseguir canviar el marcador.

Toni Menchón, entrenador del Balaguer va destacar que s’ha d’incidir en treballar amb la defensa de l’equip.

Per la seva part José Manuel, entrenador del Gavà es mostrava satisfet amb el rendiment del seu equip i celebrava la merescuda victòria.

El proper partit de lliga que jugarà el Balaguer serà aquest diumenge al camp de les Borges Blanques.

Informa: Alba Cases