Corredors, espectacle i solidaritat es multipliquen a la Cursa del foc 2015

Les flames i l’esport es fusionaven ahir en una de les curses amb més espectacle de la comarca. Uns 600 corredors van participar en la tercera edició de la cursa del foc de Balaguer en els dos trams de 4 i 8 km. El recorregut arrencava amb la pujada del carrer de la botera  i  seguia pels carrers del centre històric creuant el riu per la variant i enfilant el passeig i el carrer Pere III fins arribar al pont de Sant Miquel. El primer classificat, Marc Aranda, entrava a la Plaça Mercadal amb 45 segons d’avantatge respecte el segon.

La cursa continuava amb la seva vessant solidària, aquest any per partida doble. Una vegada més la inscripció era gratuïta per aquells que aportessin algun aliment que aniria destina a alguna entitat social. A més coincidint amb el centenari de la Caixa, l’Entitat donarà 5€ per cada inscrit a un projecte de la creu roja.

El grup bèsties feréstegues de Balaguer es va encarregar d’animar la competició i va posar el punt i final a la festa amb un espectacle pirotècnic.