El CF Balaguer millora la imatge davant el Sant Ildefons

El Club Futbol Balaguer suma 3 punts davant el Sant Ildefons (2-0) després de  cinc partits sense guanyar. Els de la capital de la Noguera trenquen amb la mala ratxa i obtenen una victòria que els dona un xut d’energia.

Els locals es van mostrar forts i superiors des dels primers minuts de partit creant diverses situacions de perill per als de Cornellà. Al minut 7 després d’una assistència de Jordi Jordana, Marc Sánchez inaugurava el marcador.

El Sant Ildefons fins el minut 21 no va arribar a la porteria contraria però sense encert. Deu minuts més tard els visitants van crear la segona oportunitat per empatar el marcador. Younes superava Alfred i Egea treia la pilota gairebé sobre la línia de gol.

El Balaguer dominava el partit amb força durant la primera part amb diverses ocasions de gol però el marcador es va mantenir 1-0 fins el descans.

Després del pas per vestuaris els vermells tornaven a sortir al camp decidits i buscant una esperada i merescuda victòria. Al minut 77, un contraatac del Balaguer dirigit per Vendrell sumava el segon gol dels locals anotat per Víctor Dárias i que posava el 2-0 definitiu al marcador.

Al finalitzar el partit el tècnic balaguerí, Jordi Belló es mostrava satisfet per la victòria i per haver assolit els objectius marcats per aquesta setmana

El Club Futbol Balaguer  es troba ara en 15a posició del grup 2 de primera catalana amb 9 punts. El proper diumenge 11 de novembre jugaran l’11è partit de lliga contra el Montañesa al Camp Municipal de Nou Barris de Barcelona.

Informa: Anna Requena