El CF Balaguer continua amb la seva bona ratxa

El Club Futbol Balaguer obté una important victòria davant l’Igualada en el quart partit consecutiu jugat a casa. Els de la Noguera acumulen 3 jornades seguides amb victòria i es posicionen en setena posició amb 41 punts que gairebé asseguren la seva permanència. Davant d’un rival directe que no acumula victòries en les darreres setmanes, el Balaguer es va mostrar superiors en atac durant bona part del partit i amb una defensa molt ferma.

Durant la primera part Genís no va posar les coses fàcils al porter igualadí rosant el gol en diverses ocasions. Al 35 Putxi roba una pilota i el fa caure Thomas en un clar penal que va disparar el mateix Putxi però el porter el va rebutjar. Genís va recuperar el rebuig i va marcar l’esperat 1-0.

Després del pas per vestuaris els d’Igualada es van mostrar superiors al conjunt vermell i al 48′, en una sortida de córner, Pau Solanes introdueix la pilota a pròpia porteria, gol que suposa l’empat. Després dels canvis el Balaguer va tornar a guanyar protagonisme i Putxi després d’una passada des de línia de fons de Genís marca el 2-1 definitiu.

En acabar el matx Belló es mostrava satisfet dels seus jugadors i content pel resultat.

El Balaguer suma 3 punts que donen tranquil·litat a l’equip en una temporada en que el l’objectiu és la permanència a primera catalana. El proper diumenge 22 d’abril juga l’últim dels 5 partits consecutius a casa contra la Rapitenca, un altre rival directe dels de la Noguera amb modificació d’horari a partir de les 12h del migdia.