El C.F.Balaguer cau derrotat i perd bona part de les opcions a l’ascens directe

El C.F. Balaguer va perdre el partit que l’enfrontava al Santboià al Municipal per 0-2 i de retruc bona part de les opcions d’assolir l’ascens directe a la 3a divisió.

El primer temps va tenir un clar domini visitant i les primeres aproximacions a l’àrea visitant van ser del Balaguer, això sí resoltes sense massa complicacions per la defensa del Llobregat. Qui si que va generar dificultats a la saga vermella va ser Buba, l’extrem del Santboià i Josele van ser els primers en avisar pel costat visitant, la defensa vermella i Alfred van ser els encarregats d’evitar el primer gol del partit.

Però al minut 25, un altre cop Buba, va ser l’encarregat de convertir un mal control en un imponent xut des de la frontal de l’àrea que va fer inútil l’estirada d’Alfred i va situar el 0-1 al lluminós amb el que es va arribar al descans.

El desavantatge  en el marcador va obligar als homes de Cortés a fer un pas endavant i va ser durant aquest 2n acte quan els de la Noguera van gaudir de les millors ocasions per igualar el partit. El primer avís important però el va realitzar Pedro Bravo, l’esfèrica però va tocar a la fusta de la porteria local.

Va ser llavors quan el Balaguer va disposar de les millors ocasions, el primer de posar a prova a Rafa Leva va ser Genís amb un potent xut creuat,  el meta visitant però va començar el seu particular recital d’aturades que el van convertir en l’home més destacat de la segona meitat.  Galceran també ho va provar en un servei de cantonada, el seu remat però va tornar a topar amb un inspiradíssim Leva. Finalment va ser Mikel qui ho va intentar,  en aquesta ocasió la pilota surt desviada.

Quan el municipal ja creia en la remuntada, Pedro Bravo va culminar un contraatac perfecte que va situar el 0-2 al marcador i deixava pràcticament sentenciat el partit.

Els locals va tenir l’oportunitat d’entrar un altre cop en el partit després de que l’àrbitre xiules penal per unes mans a l’interior de l’àrea. Adrià Fernandez va ser l’encarregat d’executar la pena màxima, però un altre cop Rafa Leva va endevinar la intenció del davanter vermell i va perpetuar el 0-2 al marcador fins a la fi dels 90 minuts.

Després de la derrota el tècnic balaguerí va admetre que ara al conjunt vermell no li queda altra que lluitar per la segona posició de la classificació que donaria dret a jugar la promoció d’ascens a 3a divisió. Ara el Balaguer gaudirà d’una altra jornada de descans corresponent al partit davant del Jesús i Maria, equip que es va retirar durant la primera volta. El pròxim partit dels vermells serà el diumenge 7 de maig al municipal davant del Vilanova.