Bons resultats de l’equip Logiesport a la Lliga de Ponent 2016

L’Equip Logiesport de Balaguer ha aconseguit 3 podis a la Lliga de Ponent de curses populars. Els primers llocs de Rosa Mari Carulla i Mari Sanfeliu a les categories de 10 i 5 km respectivament i la segona posició d’Àlex Tàssies en la categoria de 10km masculins confirmen els bons resultats d’un equip que es va formar fa només 3 anys.

Per Carullai i Sanfeliu el resultat és una mica sorprenent tot i que ja esperen poder revalidar el títol en futures edicions

L’Alex per la seva banda no ha pogut pujar al caixó més alt del podi per culpa d’una lesió i tot i que també ha aconseguit el segon lloc al campionat de mitges de ponent ja mira nous reptes per la temporada que ve.

Per l’equip és un orgull poder lluir aquests resultats tot i que afirmen que el principal objectiu no és aconseguir títols sinó esta al costat dels corredors ja sigui de curses populars o de futures promeses com és el cas de l’Achraf Boufrà.

L’equip es va formar fa 3 anys i a dia d’avui ja compta amb uns 25 corredors que passegen el nom de l’equip  per totes les curses populars d’arreu de Catalunya.